MIN FÖDELSEDAG

idag är det min dag, talalalala!

Det började inte alls bra, jag och simon bråkade.. kom några tårar, 10 minuter efter låg vi under ett träd och han sjöng "ja må hon leva" för mig ♥
Vi träffade en vän till mig, Andreas och hans vän. Satt och pratade bara på en bänk sen kommer det en riiiiiktiiigt stor kvinna med hennes man och sätter sig på samma bänk och åt mat, kvinnan satt sig bredvid mig och kände bara hur hela bänken sjönk... Jag, andreas, simon och andreas vän började prata om knark (?) och då säger mannen "knark är gott" vi brydde oss inte mer om det, sen helt plötsligt satt andreas vän och åt gubbens mat, hahahah. gubben delade med sig osvosv, sen ca 5 min efter började andreas att äta av kvinnans mat, (de pratade lite innan, inte så att de bara började äta av den, haha) ja, skrattade så jag vek mig dubbelt.

Sen ville jag och simon hem, skulle åka med min syster och hennes kille och då går det inte att ringa på hennes mobil och hon svarar inte på sms! Vi satt och bombade henne med sms i två timmar och frös ihjäl innan hon ringde och sa att smsen precis gått fram!  Ja, sen åkte vi hem iaf..


andreas i huva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0