big and beautiful

sitter just nu och kollar på Generation Fett. Och det är ju förfan helt jävla fantastiskt! :O jag blir skitglad när kvinnorna säger "jag är stolt över min kropp, jag vill vara såhär. det är inget fel med det"
De har som en modeshow där (de är i något land) som heter Big and Beautiful. Alla är stora, överviktiga osv och alla älskar det. En kvinna som vann det är med reporten i programmet, reporten frågar henne vad hon skulle göra om hon kunde bli smal på ett ögonblick och hon svarade "jag vill inte bli smal. jag tycker om mig för den jag är. man behöver inte vara smal för att vara sexig" och hela jag rös när hon sa det!!
tänk om alla skulle vara så. Alla kan vara så, men det är personerna i ens omgivning som sabbar det. Det är synd..
Jag är mycket hellre mullig än pinnsmal. Tyvärr så är jag smal, och vet ni, Jag hatar det.
jag mår så mycket sämre av det än ni tror, visst jag är stolt över min kropp, typ.
Jag hatar mina ben och armar, jag hatar dom verkligen. jag försöker gå upp i vikt, jag väger mig varje dag, äter även om jag är mätt. men på vissa så hjälper det inte..

Kommentarer
Postat av: amanda

Heheh rolig du är.. nähä du jag tycker att du har jätte fin kropp men om du tycker att du mår dåligt så är det bara sätta igång o äta:)) hur är det med rumpan o brösten är dem stora??

2011-05-30 @ 18:24:34
Postat av: becca

bra skrivit! men du, det handlar inte bara om att vara nöjd om man är stor, samma sak gäller ju dig - var nöjd över din kropp även om du är smal!

hahah och tidigare kommentar, "bara sätta igång och äta"? det är nog inte så lätt som du tror. en del har det lika svårt för att gå upp i vikt som andra har för att gå ner i vikt

2011-05-30 @ 22:34:15
Postat av: Fanny

Heej,jag vet att du inte känner mig och sådär.

men jag vore överlycklig om jag hade de som du, aldrig blev tjock.önskar jag vore som du, var smal och önskade jag kunde bli tjock ist för tvärt om !kram

2011-05-30 @ 22:56:25
URL: http://fannyyyakerlund.blogg.se/
Postat av: Matilda

Håller med dig!

2011-06-02 @ 12:52:53
URL: http://Suckalollipop.devote.se
Postat av: Viola

Håller med. Alla passar faktistk itne som smala, jag tycker det kan vara riktigt fint att vara mullig. Däremot uppmuntrar jag verkligen inte till riktig fetma, för det är lika destruktivt som att svälta sig anser jag.

2011-06-03 @ 21:42:02
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: hanna

jag förstår dig verkligen, har EXAKT samma problem. jag äter massor och jag vill inget hellre än att gå upp i vikt. jag äter massa och försöker verkligen, men det gåår inte. jag är mycket smalare än dig och hade vart överlycklig om jag var lika "stor" som dig. (ja du är stor, positiivt asså... jämfört med mig) men precis som den som är överviktig får man bara lära sig att älska sig själv. bristerna kommer finnas där hela livet ändå.

och sara, du är skitsnygg som du är!!

2011-06-04 @ 15:59:37
Postat av: Marika!

underbar tjej på bilden! och du är ju precis lika fin! hoppas du kan acceptera dig själv som du är, och må bättre snart!

2012-07-27 @ 17:35:20
URL: http://missmourujarvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0